Community Beleid

De Loopbaanpolis Community zet de leden (“Members”) bij het nemen van belangrijke beslissingen op de eerste plaats. Gesprekken en gedeelde inzichten worden dagelijks uitgewisseld op De Loopbaanpolis Community Websites (zie hiervoor ook de Gebruikersovereenkomst). 

Om ervoor te zorgen dat de discussies onze leden helpen zich persoonlijk te ontwikkelen, en om productief en succesvol in hun leven te zijn, heeft De Loopbaanpolis Community dit Community Beleid opgesteld waarin de activiteiten worden beschreven die wel en niet aanvaardbaar zijn op de Websites. Daarmee hebben we aangegeven wat ongepast is, wat kan worden geweigerd en wat kan worden verwijderd door De Loopbaanpolis Community. 

Belangrijk: Deze regels zijn bedoeld als leidraad en geven tegelijkertijd ook de beperkingen aan voor jouw gebruik van en deelname aan onze Websites.

1. Wees jezelf           

In tegenstelling tot sommige andere online diensten, moeten onze leden echte mensen zijn, die hun echte naam gebruiken en correcte informatie over zichzelf geven. Het is niet toegestaan ​​om misleidende informatie over jezelf, jouw kwalificaties, werkervaringen, voorkeuren of prestaties op onze Websites te plaatsen en te publiceren.

2. Wees oprecht           

We erkennen de waarde van discussies, en vragen onze leden zich professioneel te gedragen door niet oneerlijk of ongepast te zijn. Bij het maken van content op de Websites, vragen we jou om onze richtlijnen voor het deelnemen aan en voor het publiceren te volgen en jouw content professioneel, relevant en on-topic te houden. Deel geen valse informatie, gebruik de Websites niet om anderen te choqueren, te beledigen of te intimideren. En het is niet toegestaan ​​om grafische, obscene of pornografische inhoud te uploaden en/of te delen op de Websites.

3. Houd rekening met anderen           

We streven naar een veilige en vriendelijke gemeenschap voor onze leden. De Websites mogen niet worden gebruikt om anderen persoonlijk of in hun carrière- of zakelijke vooruitzichten te schaden of om persoonlijke grieven en geschillen te uiten. Het is niet toegestaan ​​om de Websites te gebruiken om met ongewenste communicatie andere mensen, deelnemers, leden of abonnees lastig te vallen, of de Websites te misbruiken voor ongepaste uitingen, zoals bijvoorbeeld romantische avances, seksueel expliciete inhoud, ongewenste e-mail, spam, kettingbrieven, phishing-schema’s e.d. 

We staan ​​ook geen haatzaaiende handelingen en communicatie toe. Bijvoorbeeld het aanvallen van mensen vanwege hun ras, etniciteit, nationale afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, politieke of religieuze voorkeuren, of medische of fysieke toestand is strikt verboden. Ook haatgroepen, terroristen en degenen die zich schuldig maken aan geweldsmisdrijven zijn niet welkom en niet toegestaan ​​op de Websites.

4. Respecteer wet- en regelgeving           

Voordat je auteursrechtelijk beschermde werken, handelsmerken, privé-informatie of handelsgeheimen van iemand anders deelt of gebruikt, moet je ervoor zorgen dat je het wettelijk recht hebt om dit te doen. De Websites mogen niet worden gebruikt voor illegale activiteiten, het promoten van illegale producten en diensten of het schenden van de rechten van anderen. Gebruik de Websites niet om fraude te plegen of om anderen te misleiden. Gebruik de Websites ook niet om opzettelijk virussen, wormen of andere (schadelijke) software te verspreiden die de gegevens of computerapparatuur van anderen kan schaden, vernietigen of inactiveren.

5. Respecteer onze Community           

Schend de rechten van De Loopbaanpolis Community niet. Je kunt meer informatie vinden over wat dit betekent in onze Gebruikersovereenkomst, en de Algemene Voorwaarden. Het is ook niet toegestaan om te suggereren dat je bent aangesloten bij of goedgekeurd door De Loopbaanpolis Community als je dat niet bent. Pleeg geen inbreuk op onze intellectuele eigendomsrechten.

6. Help ons om dit Community Beleid te handhaven           

Zelf monitoren we met onze moderatoren en onze software dat er geen, of zo weinig mogelijk, van de bovenstaande ongewenste uitingen op onze Websites worden geplaatst. Ook zullen we direct, na ontdekking van niet toegestane uitingen, deze uitingen zo snel en zo compleet mogelijk verwijderen. Indien jij dit soort uitingen ergens op onze Websites toch nog vindt, laat ons dit zo spoedig mogelijk weten via mail op compliance@loopbaanpolis.com, zodat we dit kunnen controleren en de mogelijk niet toegestane of kwetsende informatie kunnen verwijderen.

Andere gerelateerde documenten op de website:

Privacy Statement

Gebruikersovereenkomst

Algemene Voorwaarden

versie September 2019

Loopt jouw carrière eigenlijk wel zoals je wilt?

Ontwikkel je je nog voldoende in je huidige baan

Uit je functie gegroeid? Wat nu?

Wil jij weten hoe je een succesvol cv maakt?

Wordt jouw LinkedIn profiel niet goed gevonden door recruiters?

Zou je weleens met iemand willen sparren over je loopbaan?