De Loopbaanpolis B.V.

De Loopbaanpolis B.V. is gevestigd in Haarlem, ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nr 64347796. Ons BTW-nr is 8556.26.616.B.01. Ons postadres is Postbus 59585, 1040LB Amsterdam. Voor contactinformatie zie de pagina Contact.

Het idee en het initiatief voor De Loopbaanpolis Community werd ontwikkeld door Roeland Doornbosch, sinds 1999 actief in de loopbaan dienstverlening, en Hans Asscheman, sinds 1983 actief in de financiële dienstverlening. De praktische uitwerking op www.loopbaanpolis.com is bedoeld als een Community voor alle mensen die hun talenten willen ontwikkelen, hun ambities willen waarmaken en daarbij ook hulp en support kunnen gebruiken. De website wordt dagelijks onderhouden en gemodereerd.

De Loopbaanpolis Community staat voor loopbaan ondersteuning en het verlenen van diensten aan alle mensen, werknemers, ondernemers en ZZP-ers, bedrijven en organisaties in Nederland. We doen dit waar mogelijk zonder winstoogmerk, en waar noodzakelijk tegen een redelijke vergoeding.

Opzet van De Loopbaanpolis Community

  • Het Free Membership met registratie waarmee individuele gebruikers gratis betrouwbare en bruikbare loopbaan informatie op de site kunnen lezen, en gratis hulpmiddelen, tools en forums kunnen gebruiken voor de ontwikkeling van hun talenten en ambities. Met een afgeschermde Mijn Loopbaanpolis omgeving na registratie. Kijk verder op Word Free Member voor een uitgebreid overzicht van de gratis diensten,
  • Het Premium Membership en het Premium Plus Partner Membership, beide tegen betaling, waarmee consumenten recht hebben op persoonlijke dienstverlening zoals antwoorden op individuele vragen, een jaarlijks gesprek met een consultant of coach, en ongelimiteerde toegang tot alle tools, tests, blogs, forums en andere diensten, met een afgeschermde Mijn Loopbaanpolis omgeving. Tegen een forse korting (> 30%) op de gangbare markttarieven kunnen Premium Members diensten als coaching, assessments en workshops aankopen.
  • Het Corporate Membership dat wij tegen betaling aanbieden aan werkgevers, ondernemingen en andere organisaties. Werkgevers vinden het essentieel dat hun medewerkers goed (blijven) functioneren, en zich steeds blijven ontwikkelen. De werkgever draagt daarmee bij aan de noodzakelijke duurzame inzetbaarheid (sustainable employability) van zijn medewerkers. Ook en vooral wanneer in moeilijke tijden personeelsreducties en ontslagen aan de orde zijn. Het gebruik van de site door medewerkers is identiek aan het Premium Membership, met een eigen afgeschermde Mijn Loopbaanpolis omgeving.

Uitvoering van de diensten

De Loopbaanpolis Community werkt voor de uitvoering van de diensten samen met professionele partijen op het gebied van loopbaandienstverlening, HR en psychologie. Gecertificeerd voor hun vakgebied, en geregistreerd in hun respectievelijke beroepsregisters. De eigen medewerkers van De Loopbaanpolis Community werken dagelijks aan het onderhouden en uitbreiden van de informatie op de website en het modereren en begeleiden van de interactie met de Members.

Loopt jouw carrière eigenlijk wel zoals je wilt?

Ontwikkel je je nog voldoende in je huidige baan

Uit je functie gegroeid? Wat nu?

Wil jij weten hoe je een succesvol cv maakt?

Wordt jouw LinkedIn profiel niet goed gevonden door recruiters?

Zou je weleens met iemand willen sparren over je loopbaan?