Onze Coaches

Vind je coach

De Loopbaanpolis Coach

De aangesloten Loopbaanpolis coaches zijn zelfstandige en ervaren professionals, en zeer deskundig in de ondersteuning en begeleiding van onze kandidaten. Allen zijn gecertificeerd in het vakgebied van loopbaanbegeleiding en coaching. Samen met jou bespreken ze je vraag, waarbij ze zich snel kunnen inleven in jouw situatie. Of het nu gaat om een opleidingsadvies, keuze voor een specifieke baan, salaris, brede loopbaan oriëntatie of outplacement, onze coaches kunnen je snel en effectief helpen. En ook als ZZP-er of ondernemer kun je bij ze terecht voor een ondernemersplan, focus op product of dienstverlening of met vragen over persoonlijke ontwikkeling en professionele groei in jouw vakgebied.

Onze coaches staan je met raad en daad terzijde, je kunt ze te allen tijde bereiken via Mijn Loopbaanpolis of door te klikken op Vind een Coach op de Home pagina. Ze zijn er voor jou en helpen je zo snel mogelijk op weg. Hierdoor kun je zelf (weer) richting geven aan je loopbaan en zal je zelf de juiste keuzes maken. Wij helpen je snel het beste resultaat te bereiken.

Zoek het type coach dat bij jou past

Honderden coaches met verschillende specialismen maken je niet direct duidelijk welk type coach het beste bij jou past. Ga naar de pagina Coach Types, waar je een korte uitleg ziet van de meest gangbare specialismen. Dit kan je helpen als je op zoek bent naar een coach die bij jou past.

Let op: Niet alle genoemde types zijn gericht op het ontwikkelen van je talenten of je ambities. Sommige hebben een puur medische functie, gericht op genezen. Andere hebben een sociale functie, gericht op gedrag en omgaan met problemen.

Loopt jouw carrière eigenlijk wel zoals je wilt?

Ontwikkel je je nog voldoende in je huidige baan

Uit je functie gegroeid? Wat nu?

Wil jij weten hoe je een succesvol cv maakt?

Wordt jouw LinkedIn profiel niet goed gevonden door recruiters?

Zou je weleens met iemand willen sparren over je loopbaan?