Corporate Membership – HR diensten – White Label

Corporate Membership voor MKB, MKB+ en Not-for-Profit organisatie

De Loopbaanpolis biedt Corporate Membership abonnementen aan voor Bedrijven en Not for Profit organisaties voor al hun medewerkers en/of vrijwilligers. Het Corporate Membership abonnement kunt u verder bekijken en aanvragen op deze Shop pagina, of direct een verzoekmail sturen naar de Loopbaanpolis Klantenservice. Mail ons op klantenservice@loopbaanpolis.com. Wij nemen dan direct contact met u op.

HR diensten voor bedrijven

De Loopbaanpolis biedt mogelijkheden om HR dienstverlening speciaal voor uw bedrijf of organisatie op maat uit te voeren. Al of niet in combinatie met ons Corporate Membership. Kijk naar onze HR abonnementen op maat zoals:

Voorbeelden van het HR werk dat we uit handen kunnen nemen

  • het onderzoeken van geschikte opleidingen die gevolgd kunnen of moeten worden door een medewerker,
  • het voeren van een functionerings- of voortgangsgesprek + rapportage,
  • het afhandelen van een klacht van of tegen een medewerker,
  • het bespreken en oplossen van een probleem met een ontevreden medewerker,
  • het oplossen van een geschil tussen medewerkers,
  • het voeren van gesprekken als vertrouwenspersoon,
  • afhandelen van personeelsformaliteiten,
  • enz.

Wel de lusten, niet de lasten

Uiteraard bent u wel geinteresseerd in de uitkomsten van HR-activiteiten, en wat u en uw medewerkers ermee kunnen. Wij rapporteren u daar maandelijks over, of direct als de situatie daar om vraagt.

U sluit bij De Loopbaanpolis dan een abonnement af voor een bepaald aantal uren: 5, 10 of 20 uur per maand, tegen een vast en aantrekkelijk tarief. Of dat voldoende is, blijkt na een paar maanden uit onze vaste rapportage. Is het niet voldoende qua tijd, dan factureren wij de incidentele extra uren. Is het structureel, dan kunt u het aantal uren uitbreiden. Zo weet u altijd waar u financieel aan toe bent.

White label – uw eigen huisstijl of stempel op uw communicatie?

Voor grotere en publiek bekende organisaties kan het belangrijk zijn om informatie en communicatie in een vastgesteld format of eigen huisstijl te presenteren aan medewerkers, vrijwilligers, externe betrokkenen. In overleg met u en uw interne communicatie- en ICT professionals kunnen we de Loopbaanpolis dienstverlening hier op afstemmen. Hieraan zijn kosten verbonden.

In overleg en nadat u heeft gekozen welke diensten u wilt afnemen ten behoeve van uw medewerkers, kunnen we uw huisstijl overnemen, en de afgesproken dienstverlening als een SAAS ter beschikking stellen.

Neem contact met ons op voor een aanvraag. Mail ons op klantenservice@loopbaanpolis.com met uw aanvraag of voor meer informatie. Wij nemen dan direct contact met u op.

Loopt jouw carrière eigenlijk wel zoals je wilt?

Ontwikkel je je nog voldoende in je huidige baan

Uit je functie gegroeid? Wat nu?

Wil jij weten hoe je een succesvol cv maakt?

Wordt jouw LinkedIn profiel niet goed gevonden door recruiters?

Zou je weleens met iemand willen sparren over je loopbaan?