Corporate abonnement geschikt voor alle branches en sectoren

De Loopbaanpolis Corporate abonnementen zijn geschikt voor elk bedrijf of organisatie in elke denkbare branche of sector van de Nederlandse economie. Of uw medewerkers nu met hun handen of hun hoofd werken, iedereen wil vooruitkomen in het leven. Loopbaanpolis maakt geen onderscheid tussen witte boorden of blauwe boorden, en heeft voor iedereen de apps en tools beschikbaar, en voor elke deelnemer ook specifieke pagina’s die aansluiten bij een vakgebied, interessegebied of een bepaalde leeftijd.

Overheid, werkgeversorganisaties, vakorganisaties willen duurzame inzetbaarheid

Loopbaanpolis is gericht op iedereen die zijn of haar talenten, kennis en vaardigheden wil ontwikkelen zodat je altijd terecht kunt op de arbeidsmarkt. In andere woorden: levenslang verzekerd van werk. Loopbaanpolis helpt en ondersteunt de individuele members om hun weg te vinden, geeft daarbij advies en laat hen zelf initiatieven en hun eigen verantwoordelijkheid nemen voor de toekomst. Werkgevers-, werknemersorganisaties en overheid proberen al een aantal jaren om duurzame inzetbaarheid op de agenda te krijgen. In CAO’s zijn of worden afspraken gemaakt over vorming en ontwikkeling, maar de fondsen worden vaak nog te weinig benut. De vakorganisaties doen inspanningen om hun leden op hun eigen verantwoordelijkheden te wijzen.

Loopbaanpolis is het eerste maatschappijbrede initiatief in Nederland om duurzame inzetbaarheid concreet te maken en in te vullen met praktische en handzame apps en tools. En waar nodig ook concrete ondersteuning in moeilijke tijden.

Vanuit deze uitgangspunten is www.loopbaanpolis.com opgezet met:

  • Het Free Membership met registratie waarmee individuele gebruikers gratis betrouwbare en bruikbare loopbaan informatie op de site kunnen lezen, en gratis hulpmiddelen, tools en forums kunnen gebruiken voor de ontwikkeling van hun talenten en ambities. Met een afgeschermde Mijn Loopbaanpolis omgeving na registratie.
  • Het Premium Membership en het Premium Plus Partner Membership, beide tegen betaling, waarmee consumenten recht hebben op persoonlijke dienstverlening zoals antwoorden op individuele vragen, een jaarlijks gesprek met een consultant of coach, en ongelimiteerde toegang tot alle tools, tests, blogs, forums en andere diensten, met een afgeschermde Mijn Loopbaanpolis omgeving. Tegen een korting (> 30%) op de gangbare tarieven kunnen Premium Members diensten als coaching, assessments en deelname aan workshops aanschaffen.
  • Het Corporate Membership dat wij tegen betaling aanbieden aan werkgevers, ondernemingen en organisaties. Werkgevers en branche-organisaties vinden het essentieel dat hun medewerkers goed (blijven) functioneren, en zich steeds blijven ontwikkelen. In CAO’s wordt hier ook aandacht aan besteed. De werkgever draagt bij aan de noodzakelijke duurzame inzetbaarheid (sustainable employability) van de medewerker, ook en vooral wanneer in moeilijke tijden personeelsreducties en ontslagen aan de orde zijn. Het gebruik door medewerkers is identiek aan het Premium Membership, met een eigen afgeschermde Mijn Loopbaanpolis omgeving. Voor de werkgever zijn aanvullende HR diensten beschikbaar.
Loopt jouw carrière eigenlijk wel zoals je wilt?

Ontwikkel je je nog voldoende in je huidige baan

Uit je functie gegroeid? Wat nu?

Wil jij weten hoe je een succesvol cv maakt?

Wordt jouw LinkedIn profiel niet goed gevonden door recruiters?

Zou je weleens met iemand willen sparren over je loopbaan?